Delirious? canta live azi in Bucuresti!


Evenimentul este cel mai mare eveniment al comunitatii evanghelice din Romania din finalul acestui an.

Delirious? anunta ca anul 2009 va fi ultimul din cei 17 ani de activitate muzicala inchinata lui Dumnezeu. Inainte insa, vom avea posibilitatea sa fim impreuna cu ei azi, pe 20 decembrie 2008, ora 21 :00 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Trupa cu o bogata discografie si o activitate concertistica impresionanta (14 albume, nenumarate concerte in toata lumea, si impact asupra a milioane de persoane, in special tineri) va conduce o seara speciala de inchinare si rugaciune in Bucuresti. Cantecele lor se regasesc in repertoriul a multor biserici, le cantam in diverse intalniri, insa de data aceasta le vom putea canta impreuna cu cei ce le-au compus si cantat in intreaga lume, vom scrie istorie impreuna cu Delirious?.

Evenimentul este organizat de Misiunea Centrul Crestin Emanuel Bucuresti, alaturi de Biserica Raul Vietii din Bucuresti.

Alte detalii

  • Va sugeram sa va deplasati catre Sala Polivalenta cu mijloacele de transport in comun, sau sa va parcati masinile cat mai departe de parcul Salii Polivalente. Datorita altor evenimente care vor avea loc in zona, traficul va fi deosebit de dens!
  • Pretul biletului cumparat pe data de 20 Decembrie la Sala Polivalenta va fi de 40 lei
  • Persoanele din provincie care au nevoie de cazare sunt rugate sa ne contacteze. Vom face tot posibilul sa va ajutam in limita posibilitatilor (familii, camere de oaspeti, etc.)

 

Contact: connectworship@yahoo.com
Tel.: 0720070070
www.connectworship.ro

Un gând despre „Delirious? canta live azi in Bucuresti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s